Led Drl Daylight

Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa


Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa
Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa
Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa
Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa
Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa
Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa
Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa
Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa
Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa
Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa
Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa
Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa

Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa   Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa

Led drl a4 b7 04-08 daylight black eagle eyes lpau52ev. Audi a4 b7 11/2004 03/2008. 100 have come together (+). Lpau52 - ad049-b3w10 - swa08egxb. LED Headlights drl fittex gal a4 b7 04-08 dawl tal-jum iswed eagle eyes lpau52ev.

Jadatta gal: audi a4 b7, it verjoni-mill-11/2004 SAT-03/2008. Arsa add your (mgandhomx funzjoni drl).

Fanali tal-projetturi b'dawl ta'l ipparkjar-led. Tip ta'projettur hi-low (low and high beam).

100% brand new, bala aar par (+ xellug Lemin). Approvazzjoni: immarkata e - approvata gat-Toroq legali tal-ue. Dawl jdawwar li is-sinjal: P21W. Ra Baxx u goli: h9 (inklu).

Regolament: elettriku (b'bini fl-austatur tal-elettriku). L-istruzzjonijiet tal-installazzjoni mhumiex inklui, ana my jipprovdux servizz tal-immuntar. Installazzjoni professjonali hija rrakkomandata AFNA. Dritat e fenerëve drl kërkoni për a4 b7 04-08 syte e Zeze të eagle Drita lpau52ev. Përshtatet në: audi a4 b7 version deri më nga 11/2004 03/2008.

Dita e ditave (ata nuk kane funksion drl). Fenerët e projektit led me dritë parkimi. Lloji i projektit hi-low (e rreze ulet dhe e Larte).

100% krejt e re, if ve pa nj pair (majtas djathtas +). Miratimi e-shënuar - aprovuar për të rrugë ligjore be-së. Llamba e të sinjalit kthesës: P21W. Rrezja e ulet dhe e Larte: h9 (përfshirë).

Rregullimi: elektrike (me ndërtim në rregulluesin elektrik). Udhëzimet e montimit nuk të përfshira Jane, do nuk ofrojmë shërbim montimi. Këshillohet fuqimisht NJE instalim profesional. \The seller is \This article can be shipped worldwide.

  1. brand: xino-f7 <\/ li>
  2. manufacturer part number: not applicable <\/ li> <\/ Ul>


    Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa   Led Drl Audi A4 B7 04-08 Daylight Black Eagle Eyes Lpa