Led Drl Daylight

Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev


Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev
Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev
Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev
Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev
Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev
Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev
Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev
Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev
Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev
Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev
Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev
Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev

Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev    Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev

Led drl look 1 i hid lppo04ev black daylight. Porsche Cayenne 2002 2006 Lppo04 - po100010. LED Headlights drl acres porsche 1 dawl i tal-jum iswed xenon HID lppo04ev. Jadatta gal: porsche cayenne, verjoni mill-2002 sal-2006. Arsa add your (mgandhomx funzjoni drl).

Kompatibbli biss gal karozzi bil-lampi OEM HID xenon fi fanali ta'quddiem oriinali. Tip ta'projettur hi-low (Baxx u ra goli). 100% DID fjamant, ejjel ball peer (+ xellug Lemin).

Approvazzjoni: immarkat bl-e - approvat gal tat-tric tric legali tal-ue. Lampa tas-li sinjal jdur: led. Dawl jassisti li d-Dawra: h7 (inklu). Assistenza ta'ra goli: h1 (inklu). Ra Baxx u goli: D1S (Mhux inklu). Regolament: elettriku (I-tal-austatur elettriku Mhux inklu). L-istruzzjonijiet tal-armar mhumiex inklui, ana my jipprovdux servizz ta'mmuntar. Installazzjoni professjonali hija avata AFNA. Dritat e fenerëve drl shikoni porsche 1 Dita e i e Zeze fshehur xenon lppo04ev. Përshtatet në: porsche cayenne, 2002 Version nga deri 2006. Dita e ditave (ata nuk kane funksion drl). E përputhshme vetem për veturat me llamba OEM HID xenon në fenerët origjinal. Fenerët e projektit xenon flamat me dritë led parkimi. Lloji i projektorit hi-low (i ulet dhe e rrezja Larte).

Me ndihmën e kthesës led. 100% krejt e re, if vini nI pair (majtas djathtas +). Miratimi e shënuar - e aprovuar rrugë për të të ligjshme be-së.

Detaje: Drita e parkimit: led. Llamba e të sinjalit kthesës: led. Drita e së ndihmës kthesës: h7 (përfshirë). Ndihmja me të rreze Larte h1 (përfshirë). Rrezja e ulet dhe e Larte: D1S (nuk përfshihet).

Rregullorja: elektrike (rregulluesi elektrik nuk është përfshirë i). Udhëzimet e vendosjes nuk të përfshira Jane, do nuk sigurojmë shërbimi i montimit. Këshillohet me strength NJE instalim profesional. The seller is \This article can be shipped worldwide.

  1. brand: xino-f7 <\/ li>
  2. manufacturer part number: not applicable <\/ li> <\/ Ul>
    Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev    Led Drl Look 1 I Daylight Black Hid Lppo04ev