Led Drl Daylight

Led Drl Look Mercedes W204 C-class 07-10 Daylight Black Lpme89


Led Drl Look Mercedes W204 C-class 07-10 Daylight Black Lpme89
Led Drl Look Mercedes W204 C-class 07-10 Daylight Black Lpme89
Led Drl Look Mercedes W204 C-class 07-10 Daylight Black Lpme89
Led Drl Look Mercedes W204 C-class 07-10 Daylight Black Lpme89
Led Drl Look Mercedes W204 C-class 07-10 Daylight Black Lpme89
Led Drl Look Mercedes W204 C-class 07-10 Daylight Black Lpme89

Led Drl Look Mercedes W204 C-class 07-10 Daylight Black Lpme89    Led Drl Look Mercedes W204 C-class 07-10 Daylight Black Lpme89

Led drl look w204 mercedes c-class 07-10 black lpme89ev daylight. Tru drl - drl (ece R87). DWAL led drl acres mercedes c w204 klassu 07-10 iswed dawl lpme89ev. Jadatta gal mercedes w204, verjoni mill-2007 sal-2010. Tru drl - bil-funzjoni drl real (ece R87).

DID 100%, ie peer biex (+ xellug Lemin). Hi -Tip tal-projettur Baxx (ra Baxx goli u). Approvazzjoni: immarkata e - approvata gat-Toroq legali tal-ue.

Ra Baxx u goli: h7 (inklu). Regolament: elettriku (b'konstruzzjoni f'austatur elettriku). L-istruzzjonijiet dwar l-armar mhumiex inklui, ana my jipprovdux servizz ta'mmuntar.

Installazzjoni professjonali hija parir bil-qawwa. Dritat e fenerëve drl shikoni w204 mercedes c-class 07-10 dritë e Zeze lpme89ev.

Përshtatet në mercedes w204, 2007 Version nga në 2010. Tru drl - funksion me të vërtetë drl (ece R87). Fenerët e projektit me dritat e drejtimit spoken to you (drl).

100% krejt e re, if vajni pair (majtas djathtas +). Përshëndetje -lloji i ulet i projektorit (e rrezja ulet dhe e Larte).

Miratimi e-shënuar - aprovuar për në be-legal, rrugë. Llamba e të sinjalit kthesës: PY21W. Rrezja e ulet dhe e Larte: h7 (përfshirë). Rregullimi: elektrike (me ndërtues në rregulluesin elektrik).

Udhëzimet e vendosjes nuk të përfshira Jane, do nuk ofrojmë shërbim montimi. Këshillohet me strength NJE instalim profesional. The item \lights, indicators \ headlights.

\The seller is \This article can be shipped worldwide.
  1. brand: xino-f7 <\/ li>
  2. manufacturer part number: not applicable <\/ li> <\/ Ul>
    Led Drl Look Mercedes W204 C-class 07-10 Daylight Black Lpme89    Led Drl Look Mercedes W204 C-class 07-10 Daylight Black Lpme89