Led Drl Daylight

Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e


Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e
Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e
Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e
Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e
Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e
Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e
Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e
Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e
Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e
Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e
Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e
Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e

Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e   Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e

Led drl vw golf 6 vi 08-12 black lpvwg3ev daylight. Vw Golf 6 10/2008 2012. Daylight black tru drl - drl (ece R87).

Lpvwg3 - 961,473 - swv32dlgxb. LED Headlights drl EWWA gal vw golf 6 vi 08-12 iswed dawl lpvwg3ev.

Jadatta gal: vw golf 6, it verjoni-mill-10/2008 sal-2012. Bl-tru tru drl drl - bil-funzjoni drl real (ECE R87). 100% DID fjamant, aar par ball (+ xellug Lemin). Tip ta'projettur hi-low (faxxa baxxa u golja). Approvazzjoni: immarkata e - approvata gat-Toroq legali tal-eu approvata mill-ece-R87.

Dawl jdawwar li is-sinjal: PSY24W. Ra Baxx u goli: h7 (Mhux inklu). Regolament: elettriku (b'konstruzzjoni fl-austatur tal-elettriku). L-istruzzjonijiet ta'twail mhumiex inklui, ana my jipprovdux the-immuntar servizz installazzjoni professjonali hija parir bil-qawwa. Dritat e fenerëve drl brenda për vw golf 6 vi 08-12 th e Zeze dritës lpvwg3ev. Përshtatet në: vw golf 6, Release 10/2008 nga deri në 2012. Daylight black tru drl - funksion me të vërtetë drl (ece R87). Fenerët e projektit me dritat e ditjes (drl). 100% krejt e re, if vini nI pair (majtas djathtas +). Lloji i projektit hi-low (e rreze ulet dhe e Larte). Miratimi e-shënuar - aprovuar për në be-rrugë ligjore e aprovuar ece-R87.

Llamba e të sinjalit kthesës: PSY24W. Rrezja e ulet dhe e Larte: h7 (nuk përfshihet).

Rregullorja: elektrike (me ndërtues në rregulluesin elektrik). Udhëzimet e vendosjes nuk të përfshira Jane, do nuk sigurojmë montim shërbimit. Këshillohet strong NJE instalim profesional. The seller is \This article can be shipped worldwide.

  1. brand: xino-f7 <\/ li>
  2. manufacturer part number: not applicable <\/ li> <\/ Ul>


    Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e   Led Drl Vw Golf 6 VI 08-12 Black Daylight Lpvwg3e