Led Drl Daylight

Led Drl Vw Lupo 98-05 Daylight Chrome Lpvwk9ev Xino En


Led Drl Vw Lupo 98-05 Daylight Chrome Lpvwk9ev Xino En
Led Drl Vw Lupo 98-05 Daylight Chrome Lpvwk9ev Xino En
Led Drl Vw Lupo 98-05 Daylight Chrome Lpvwk9ev Xino En
Led Drl Vw Lupo 98-05 Daylight Chrome Lpvwk9ev Xino En
Led Drl Vw Lupo 98-05 Daylight Chrome Lpvwk9ev Xino En
Led Drl Vw Lupo 98-05 Daylight Chrome Lpvwk9ev Xino En
Led Drl Vw Lupo 98-05 Daylight Chrome Lpvwk9ev Xino En
Led Drl Vw Lupo 98-05 Daylight Chrome Lpvwk9ev Xino En

Led Drl Vw Lupo 98-05 Daylight Chrome Lpvwk9ev Xino En    Led Drl Vw Lupo 98-05 Daylight Chrome Lpvwk9ev Xino En

Led drl vw lupo 98-05 daylight chromium lpvwk9ev. 100 have come together (+). Headlights LED drl fittex gal vw lupo 98-05 chromium lpvwk9ev daylight. Jadatta gal: VW Lupo, verjoni mill-1998 sal-2005.

Arsa add your (mgandhomx funzjoni drl). Fanali tal-proetturi b'dawl ta'l ipparkjar-led. Tip ta'projettur hi-low (Travu Baxx goli u).

100% DID fjamant aa ball peer (+ xellug Lemin). Approvazzjoni: immarkata e - approvata gat-Toroq legali tal-ue.

Dettalji: dawl tal-Parke: Led + halo rim. Ra Baxx u goli: h9 (inklu). Regolament: elettriku (l-austatur elettriku Mhux inklu).

L-istruzzjonijiet tal-armar mhumiex inklui, ana my jipprovdux servizz tal-immuntar. Installazzjoni professjonali hija rrakkomandata bil-qawwa. Dritat e fenerëve drl kërkoni për vw lupo 98-05 dritë chromium lpvwk9ev. Përshtatet në: VW Lupo version nga 1998 deri 2005. Dita e ditave (ata nuk kane funksion drl).

Fenerët e projektuesit me dritë led parkimi. Lloji i projektit hi-low (e rreze ulet dhe e Larte).

100% krejt e re, if vjen pair (majtas djathtas +). Miratimi e-shënuar - aprovuar për në be-rrugë ligjore. Detaje: Drita e parkimit: Led + halo rim. Rrezja e ulet dhe e Larte: h9 (e përfshirë).

Rregullimi: elektrike (rregulluesi elektrik nuk është përfshirë i). Udhëzimet e montimit nuk jane përfshirë do nuk ofrojmë shërbim në rritje. Këshillohet fuqimisht NJE instalim profesional.

The item \, knobs \The seller is \This article can be shipped worldwide.

  1. brand: xino-f7 <\/ li>
  2. manufacturer part number: not applicable <\/ li> <\/ Ul>


    Led Drl Vw Lupo 98-05 Daylight Chrome Lpvwk9ev Xino En    Led Drl Vw Lupo 98-05 Daylight Chrome Lpvwk9ev Xino En