Led Drl Daylight

Led Drl Vw Passat B6 3c 2005-2010 Daylight Chrome Lpvw


Led Drl Vw Passat B6 3c 2005-2010 Daylight Chrome Lpvw
Led Drl Vw Passat B6 3c 2005-2010 Daylight Chrome Lpvw
Led Drl Vw Passat B6 3c 2005-2010 Daylight Chrome Lpvw
Led Drl Vw Passat B6 3c 2005-2010 Daylight Chrome Lpvw
Led Drl Vw Passat B6 3c 2005-2010 Daylight Chrome Lpvw

Led Drl Vw Passat B6 3c 2005-2010 Daylight Chrome Lpvw   Led Drl Vw Passat B6 3c 2005-2010 Daylight Chrome Lpvw
Vw passat b6 3c 03/2005 2010 100 come together as (+). Jadatta gal: vw passat b6 3c, it verjoni-mit-03/2005 sal-2010. Arsa add your (mgandhomx funzjoni drl). Fanali tal-proettur b'dawl ta'l-ipparkjar led u ta'halo RIMM.

Tip ta'projettur hi-low (ra Baxx goli u). 100% DID fjamant, aar par ball (+ xellug Lemin). Approvazzjoni: immarkata e - approvata gal Toroq legali tal-ue. Dettalji: dawl ta'l-ipparkjar: Led + halo rim. Ra Baxx u goli: h9 (inklu).

Regolament: elettriku (b'konstruzzjoni fl-austatur elettriku). L-istruzzjonijiet tal-armar mhumiex inklui, ana my jipprovdux servizz tal-immuntar. Installazzjoni professjonali hija avata AFNA. Përshtatet në: vw passat b6 3c, Version 03/2005 nga deri në 2010. Dita e ditave (ata nuk kane funksion drl). Fenerët e projektuesit led me dritë parkimi dhe rresht halo. Lloji i projektit hi-low (e rreze ulet dhe e Larte). 100% brand new, come as even (+ majtas djathtas). Miratimi e-shënuar - aprovuar për të rrugë ligjore be-së. Detaje: Drita e parkimit: Led + halo rim. Rrezja e ulet dhe e Larte: h9 (e përfshirë).

Rregullimi: elektrike (me ndërtim në rregullues elektrik). Udhëzimet e montimit nuk të përfshira Jane, do nuk ofrojmë shërbim në rritje. Këshillohet fuqimisht NJE instalim profesional. The item \, knobs \The seller is \This article can be shipped worldwide.

  1. brand: xino-f7 <\/ li>
  2. manufacturer part number: not applicable <\/ li> <\/ Ul>


    Led Drl Vw Passat B6 3c 2005-2010 Daylight Chrome Lpvw   Led Drl Vw Passat B6 3c 2005-2010 Daylight Chrome Lpvw