Led Drl Daylight

Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En


Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En
Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En
Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En
Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En
Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En
Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En
Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En
Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En
Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En
Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En
Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En
Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En

Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En   Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En
Led drl VW Passat cc daylight black lpvwj5ev. 100 come together as a (+).

Lpvwj5 - 961,164 - swv38dgxb. Headlights LED drl fittex gal VW Passat cc daylight black lpvwj5ev. Jadatta gal: VW Passat cc. Arsa add your (mgandhomx funzjoni drl). Fanali tal-proetturi b'dawl ta'l-ipparkjar.

Approvazzjoni: immarkata e - approvata gall lii-tat-tal-eu tric. Ra Baxx u goli: h7 (Mhux inklu). Assistenza ta'ra goli: h7 (Mhux inklu). Dawl ta'assistenza tad-dawl: h7 (Mhux inklu).

Regolament: elettriku (b'konstruzzjoni fl-austatur tal-elettriku). L-istruzzjonijiet tal-armar mhumiex inklui, ana my jipprovdux servizz tal-immuntar. Installazzjoni professjonali hija parir bil-qawwa. Dritat e fenerëve drl shikoni për VW Passat cc Dříteň e ZEZE lpvwj5ev.

Përshtatet Ne VW Passat cc. Dita e ditls (ata nuk kane funksion drl). Fenerët e projektit me dritë led parkimi. 100% krejt e re, if vini nI pair (majtas djathtas +). Lloji i projektit me hi të ulet (e rreze ulet dhe e Larte).

Miratimi e-shënuar - aprovuar për në rrugë ligjore be. Detaje: Drita e parkimit: led.

Rrezja e ulet dhe e Larte: h7 (nuk përfshihet). Ndihmë rreze me të Larte: h7 (nuk përfshihet). Kthejeni ndihmën e dritës: h7 (nuk përfshihet). Rregullorja: elektrike (me ndërtues në rregulluesin elektrik).

Udhëzimet e vendosjes nuk të përfshira Jane, do nuk ofrojmë shërbim montimi. Këshillohet fuqimisht NJE instalim profesional. The item \The seller is \This article can be shipped worldwide.
  1. brand: xino-f7 <\/ li>
  2. manufacturer part number: not applicable <\/ li> <\/ Ul>
    Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En   Vw Passat CC Led Drl Daylight Black Lpvwj5ev Xino En