Led Drl Daylight

LED DRL Look Mercedes W204 C-CLASS 07-10 Daylight Black LPME89


LED DRL Look Mercedes W204 C-CLASS 07-10 Daylight Black LPME89
LED DRL Look Mercedes W204 C-CLASS 07-10 Daylight Black LPME89
LED DRL Look Mercedes W204 C-CLASS 07-10 Daylight Black LPME89
LED DRL Look Mercedes W204 C-CLASS 07-10 Daylight Black LPME89
LED DRL Look Mercedes W204 C-CLASS 07-10 Daylight Black LPME89
LED DRL Look Mercedes W204 C-CLASS 07-10 Daylight Black LPME89

LED DRL Look Mercedes W204 C-CLASS 07-10 Daylight Black LPME89   LED DRL Look Mercedes W204 C-CLASS 07-10 Daylight Black LPME89

LED DRL Look Mercedes W204 C-CLASS 07-10 Daylight Black LPME89EV. TRU DRL - DRL (ECE R87). Dwal LED DRL ares Mercedes W204 KLASSU C 07-10 Iswed Dawl LPME89EV.

Jadatta gal: MERCEDES W204, verjoni mill-2007 sal-2010. TRU DRL - Bil-Funzjoni DRL Real (ECE R87). 100% did, IE BIEX PAIR (Xellug + lemin). Hi -Tip tal-projettur baxx (ra baxx u Goli). Approvazzjoni: Immarkata E - approvata gat-toroq legali tal-UE.

Ra baxx u goli: H7 (inklu). Regolament: elettriku (b'konstruzzjoni f'austatur elettriku).

L-istruzzjonijiet dwar l-armar mhumiex inklui, ana ma jipprovdux servizz ta'mmuntar. Installazzjoni professjonali hija parir bil-qawwa. Dritat e fenerëve DRL Shikoni Mercedes W204 C-CLASS 07-10 Dritë e Zezë LPME89EV.

Përshtatet në: MERCEDES W204, version nga 2007 në 2010. TRU DRL - Me funksion të vërtetë DRL (ECE R87). Fenerët e projektit me Dritat e Drejtimit të Ditës (DRL). 100% krejt e re, VAJNI SI PAIR (Majtas + Djathtas). Përshëndetje -Lloji i ulët i projektorit (rrezja e ulët dhe e lartë). Miratimi: E-shënuar - aprovuar për BE-në legal, rrugë. Llamba e sinjalit të kthesës: PY21W. Rrezja e ulët dhe e lartë: H7 (përfshirë).

Rregullimi: elektrike (me ndërtues në rregulluesin elektrik). Udhëzimet e vendosjes nuk janë të përfshira, ne nuk ofrojmë shërbim montimi. Këshillohet me forcë një instalim profesional. L'item "LED DRL Look Mercedes W204 C-CLASS 07-10 Daylight Black LPME89" est en vente depuis le lundi 16 décembre 2019. Il est dans la catégorie "Auto, moto - pièces, accessoires\Auto\ pièces détachées\Optiques, feux, clignotants\Feux avant".

Le vendeur est "xinoit" et est localisé à/en Europe. Cet article peut être livré partout dans le monde.

  1. Marque: XINO-f7
  2. Numéro de pièce fabricant: Non applicable


LED DRL Look Mercedes W204 C-CLASS 07-10 Daylight Black LPME89   LED DRL Look Mercedes W204 C-CLASS 07-10 Daylight Black LPME89