Led Drl Daylight

LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR


LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR
LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR
LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR
LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR
LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR
LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR
LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR
LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR
LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR
LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR
LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR
LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR

LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR   LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR
LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV. 100 COME AS A PAIR (+). LPVWJ5 - 961164 - SWV38DGXB. Headlights LED DRL Fittex gal VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV. Jadatta gal: VW PASSAT CC. ARSA TA ADD (Mgandhomx funzjoni DRL). Fanali tal-Proetturi b'dawl ta'l-ipparkjar. Approvazzjoni: immarkata E - approvata gall-lii tat-triq tal-UE. Ra baxx u goli: H7 (mhux inklu). Assistenza ta'ra goli: H7 (mhux inklu). Dawl ta'assistenza tad-dawl: H7 (mhux inklu). Regolament: elettriku (b'konstruzzjoni fl-austatur tal-elettriku). L-istruzzjonijiet tal-armar mhumiex inklui, ana ma jipprovdux servizz tal-immuntar. Installazzjoni professjonali hija parir bil-qawwa. Dritat e fenerëve DRL Shikoni për VW PASSAT CC Dritën e Zezë LPVWJ5EV. Përshtatet në: VW PASSAT CC. DITA E DITLS (ata NUK kanë funksion DRL).

Fenerët e projektit me dritë LED parkimi. 100% krejt e re, Vini si një PAIR (majtas + djathtas). Lloji i projektit me hi të ulët (rreze e ulët dhe e lartë).

Miratimi: E-shënuar - aprovuar për rrugë ligjore në BE. Detaje: Drita e parkimit: LED.

Rrezja e ulët dhe e lartë: H7 (nuk përfshihet). Ndihmë me rreze të lartë: H7 (nuk përfshihet). Kthejeni ndihmën e dritës: H7 (nuk përfshihet).

Rregullorja: elektrike (me ndërtues në rregulluesin elektrik). Udhëzimet e vendosjes nuk janë të përfshira, ne nuk ofrojmë shërbim montimi.

Këshillohet fuqimisht një instalim profesional. L'item "LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR" est en vente depuis le vendredi 3 janvier 2020. Il est dans la catégorie "Auto, moto - pièces, accessoires\Tuning, styling\Habitacle\Leviers de vitesse, pommeaux". Le vendeur est "xinoit" et est localisé à/en Europe.

Cet article peut être livré partout dans le monde.

  1. Marque: XINO-f7
  2. Numéro de pièce fabricant: Non applicable


LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR   LED DRL VW PASSAT CC Daylight Black LPVWJ5EV XINO FR